«Μπαχάρι κανέλα και γιορτή» στο Παλλάς - iefimerida.gr

«Μπαχάρι κανέλα και γιορτή» στο Παλλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν στην σκηνή του Παλλάς την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια που μοσχοβολούν μπαχάρι και κανέλα και μας βάζουν σε εορταστικό κλίμα.

Τραγούδια από το χτες μέχρι το σήμερα, σ' ένα πρόγραμμα ασυμβίβαστο που οδηγεί σ' ένα ολόφωτο μονοπάτι που όλοι μας έχουμε νοσταλγήσει να περπατήσουμε, ένα πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει με το πάθος, τη δύναμη, το συναίσθημα και την ευαισθησία του.

H Eυανθία με τις σπουδαίες συνθέσεις της και η Αλκηστις με την αμάραντη φωνή της ξαναγεννούν τα χαμένα μας συναισθήματα, σε απόλυτη επικοινωνία με το κοινό ενώνουν την δύναμή τους και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα μία άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ.

Στις 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 60 - 55 - 50 - 45 - 40 - 35 - 25 - 20 ευρώ

Η προπώληση ξεκίνησε.

Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα Public, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου & Ιanos, καθώς και ηλεκτρονικά στα www.ellthea.gr και www.tickethour.com .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ