Η Τζούλια αγκαλιά με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζούλια αγκαλιά με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τυχαία συνάντηση με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη, είχε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε κλαμπ της Ελασσόνας, όπου η διάσημη ξανθιά βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα Espressο η οποία μάλιστα αναφέρει πως σύμφωνα με αυτόπτε μάρτυρες η Τζούλια πλησίασε τον Παπαχρόνη, έκατσε στα γόνατά του και του χόρεψε. Λίγο αργότερα κάποιος την ενημέρωσε για το ποιος ήταν ο άνδρας με τον οποίο καθόταν κάτι που δεν την πτόησε αλλά την έκανε να κάτσει για αρκετή ώρα στην παρέα του και να συζητήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Παπαχρόνης, ο αποκαλούμενος και «Δράκος της Δράμας» είχε καταδικαστεί δύο φορές σε θάνατο, 23 χρόνια και 9 μήνες, σε δικαστήριο που έγινε το 1983 , όταν ο Παπαχρόνης ήταν μόλις 22 ετών. Ο Παπαχρόνης είχε τότε κριθεί ένοχος για 2 ανθρωποκτονίες γυναικών, 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, δύο απόπειρες βιασμού κατά συρροή, κλοπή και παράνομη κατοχή όπλων. Η ποινή του στη συνέχεια μετατράπηκε σε δις ισόβια. Ο Παπαχρόνης αποφυλακίστηκε το 2004.

Η Τζούλια αγκαλιά με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Τζούλια αγκαλιά με τον πρώην κατάδικο Κυριάκο Παπαχρόνη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ