Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούτε και διαβάζετε διαρκώς για μεταμορφώσεις και είναι λογικό να ακούγεται παράξενο πως αυτές επιτυγχάνονται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό πίστευε και ο 31χρονος οικονομολόγος Αχμέντ Νασάρ μέχρι που το έκανε πράξη.

Ο Αχμέντ δεν είχε μεγάλο πρόβλημα βάρους και θεωρούσε ότι η διατροφή του ήταν η σωστή, ωστόσο παρά τη γυμναστική, το λίπος στο σώμα του παρέμενε σε διψήφια νούμερα ενώ και η εμφάνισή του δεν ήταν αυτή που ο ίδιος επιθυμούσε.

Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Με 16% λίπος και εικόνα, την οποία δεν έβρισκε ελκυστική, αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν Personal trainer, ο οποίος πραγματικά του άλλαξε τη ζωή. Κίνητρο βρήκε όπως παραδέχθηκε ο ίδιος από ένα εξώφυλλο του Men's Health, το οποίο τον έκανε να σκεφτεί πως ίσως κάτι έκανε λάθος τόσο καιρό.

Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος τόνισε πως εκτός από την γυμναστική, στην οποία βελτιώθηκε υπό τις οδηγίες του προσωπικού γυμναστή, μεγάλο ρόλο στην μεταμόρφωση έπαιξε και η διατροφή του.

Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα γευματά του μέσα στην ημέρα έγιναν δύο. Κοτόπουλο, μοσχάρι, λαχανικά και ψάρι απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ έκοψε τη ζάχαρηκαι περιόρισε την λατρεία του στον καφέ μόλις σε έναν κάθε ημέρα.

Ο οικονομολόγος που έγινε «φέτες» σε 12 εβδομάδες –Δείτε πώς [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ