Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ για το ΕΣΡ: Ας αποφασίσει αν την εκφράζει ο κ. Χατζηδάκης ή ο κ. Κουμουτσάκος - iefimerida.gr

Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ για το ΕΣΡ: Ας αποφασίσει αν την εκφράζει ο κ. Χατζηδάκης ή ο κ. Κουμουτσάκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης-αξιωμτικής αντιπολίτευσης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και το Μέγαρο Μαξίμου καλεί σήμερα τη ΝΔ να πάρει θέση για το αν την εκφράζει ο κ. Χατζηδάκης ή ο κ. Κουμουτσάκος.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκης δηλώνει ότι η ΝΔ «δεν έχει λόγο να είναι απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ».
Την ίδια στιγμή το γραφείο τύπου της ΝΔ, δηλώνει, απροκάλυπτα, ότι πρόθεση του κόμματος είναι να μπλοκάρει με κάθε τρόπο την συναινετική και με αυξημένη πλειοψηφία συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, από την Βουλή.
Ας ξεκαθαρίσουν αν επίσημη γραμμή του κόμματος τους, είναι η συναινετική στάση του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Χατζηδάκη, ή ο θεσμικός εκβιασμός του κ. Κουμουτσάκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ κυβέρνηση ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ