Η απόλυτη συνέντευξη – Δύο θρύλοι των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ συζητούν πριν το ντέρμπι - iefimerida.gr

Η απόλυτη συνέντευξη – Δύο θρύλοι των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ συζητούν πριν το ντέρμπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται τρελό, όμως η αγγλική τηλεόραση το έκανε και αυτό. Βρήκε φυσικά την ευκαιρία που της δίνει η διαφορετική ποδοσφαιρική παιδεία στο Νησί, η κουλτούρα των ποδοσφαιριστών. Εβαλε τον Τζέιμι Κάραγκερ και τον Γκάρι Νέβιλ σε δυο καρέκλες για 9 λεπτά. Σε μια διαφορετική συνέντευξη.

Οι δύο θρύλοι των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, των οποίων οι μονομαχίες για σχεδόν μια 15ετία άφησαν το στίγμα τους στα ντέρμπι των δύο ομάδων, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να καθίσουν απέναντι από μια κάμερα, μόνο οι δυο τους, χωρίς παρέμβαση δημοσιογράφου και να θυμηθούν, να εξηγήσουν, να ζήσουν ξανά, τι σημαίνει ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Γιουνάιτεντ.

Το ρόλο του συντονιστή δημοσιογράφου, ανέλαβαν οι μικρές φωτογραφίες. Στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές δίνονταν κάποια στιγμιότυπα και οι παίκτες έφερναν στο μυαλό τους, τα παιχνίδια.

Ο Νέβιλ παραδέχθηκε πως το να διαμαρτύρεσαι στον διαιτητή ακόμη και για φάσεις που δεν έχεις δίκιο, δημιουργεί πάντα μια πίεση σε αυτόν στα ντέρμπι.

Ο Κάραγκερ θυμήθηκε τη νίκη του 2000 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με εκτέλεση φάουλ που προήλθε από φάουλ του Νέβιλ.

Ο Νέβιλ μίλησε για τον πανηγυρισμό του γκολ στο ντέρμπι του 2006, ο οποίος του κόστισε μια τιμωρία 10.000 λιρών αφού φιλούσε το σήμα της Γιουνάιτεντ μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ και ο Κάραγκερ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στο ντέρμπι του 2011 όταν λίγο έλειψε να σπάσει το πόδι του Νάνι με τάκλιν, απλά είδε ξαφνικά πως η μπάλα εξαφανίστηκε από μπροστά του έπειτα από την αστραπιαία κίνηση του Πορτογάλου και μοιραία τον χτύπησε.

Το ποδόσφαιρο στην καλύτερη μορφή του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ