Λήξη συναγερμού στο ΣτΕ -Συνεχίζεται η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στο ΣτΕ -Συνεχίζεται η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήξη συναγερμού στο ΣτΕ μετά το τηλεφώνημα για βόμβα, αφού οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που έσπευσαν στο κτίριο δεν βρήκαν ούτε εκρηκτικό μηχανισμό, ούτε κάποιο ύποπτο στοιχείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και στο «Βήμα» μιλώντας για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας και λέγοντας πως η βόμβα θα εκραγεί σε 45 λεπτά. Ο άγνωστος χαρακτηριστικά προειδοποίησε «δεν είναι αστείο, κινδυνεύουν ζωές», προκειμένου να εκκενωθεί το κτίριο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν την περιοχή και απομάκρυναν τις κάμερες και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το τηλεφώνημα έγινε ενόσω ήταν σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση, η δεύτερη κατά σειρά, της Ολομέλειας του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Οπως είναι φυσικό, προς στιγμήν η συνεδρίαση διεκόπη, αλλά πλέον συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόμβα ΣτΕ τηλεφώνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ