Στο μυαλό της ΑΕΚ μόνο η υπογραφή Σκουρλέτη – Η ατάκα για τα σκουπίδια - iefimerida.gr

Στο μυαλό της ΑΕΚ μόνο η υπογραφή Σκουρλέτη – Η ατάκα για τα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο εμφάνισε ένα ακόμη πρόβλημα όσον αφορά την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φαίνεται πως ασχολούνται μονάχα με την υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη.

Αυτή είναι που θα κρίνει και την έκβαση στο γηπεδικό. Μέσα στις επόμενες 40 ημέρες αναμένεται η υπογραφή από τον υπουργό, η οποία θα φέρει στα χέρια της ΑΕΚ την οικοδομική άδεια.

Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η ατάκα που ακούστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» «Ας πάρουμε με το καλό την άδεια και τα σκουπίδια θα φύγουν μέσα σε ένα βράδυ».

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως στο μυαλό της ΑΕΚ δεν είναι οι κινήσεις του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά η συνεδρίαση της Αρχιτεκτονικής Επιτροπής που θα εγκρίνει το φάκελο και η υπογραφή που θα βάλει σε αυτόν ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο Δημήτρης Μελισσανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ