Τρεις διαφορετικές 11άδες ετοιμάζει ο Μπέντο – Πρόγραμμα βουνό για Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Τρεις διαφορετικές 11άδες ετοιμάζει ο Μπέντο – Πρόγραμμα βουνό για Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καλείται να ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός τις επόμενες 8 ημέρες, δίνοντας τρεις πολύ δύσκολες αναμετρήσεις και για το λόγο αυτό ο Πάουλο Μπέντο ετοιμάζει πολλές αλλαγές από ματς σε ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε το προπονητικό κέντρο να γεμίζει ξανά μετά τις υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες. Το πρώτο παιχνίδι που έρχεται είναι αυτό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ματς στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα προφυλαχθεί ενόψει Αστάνα.

Η 3η αγωνιστική του Europa League βρίσκει τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τους Καζάκους εντός ενώ ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι στο «Γ.Καραΐσκάκης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ελιονούσι, Μάριν και Μάρτινς θα είναι βασικοί απέναντι στον Πανιώνιο ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ρέτσο προκειμένου να ξεκουραστεί ο Ντα Κόστα, ο οποίος είχε υποχρεώσεις και δύσκολο ταξίδι με την εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Ο Ιντέγε λογικά θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Καρντόσο θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα απέναντι στην Αστάνα.

Σε όλα τα παραπάνω φυσικά, ο Μπέντο θα έχει να αντιμετωπίσει σε διάστημα μόλις 8 ημερών και τυχόν τραυματισμούς που ίσως προκύψουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Πανιώνιος ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ