Εκτός Ελλάδας γίνεται και αυτό - Κοινή ανακοίνωση για το ντέρμπι από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Εκτός Ελλάδας γίνεται και αυτό - Κοινή ανακοίνωση για το ντέρμπι από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εξωτερικό υπάρχει βία στα γήπεδα. Δεν την έχουν εξαλείψει όμως προσπαθούν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να το πετύχουν. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το ντέρμπι της Δευτέρας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα περσινά δύο παιχνίδια στο Europa League στιγματίστηκαν από αναταραχές στις κερκίδες και συγκρούσεις σώμα με σώμα.

Για το λόγο αυτό οι διοικήσεις των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ συμφώνησαν να εκδώσουν μια κοινή ανακοίνωση προς τους οπαδούς τους.

Αναλυτικά

«Οι δύο ομάδες, οι οπαδοί τους και οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο ανυπομονούν γι' αυτό το ιστορικό και παθιασμένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους αντιπάλους του αθλήματος.

Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων μας και ζητάμε από όλους τους φιλάθλους να δείξουν σεβασμό και να απαλείψουν κάθε μορφής προσβλητική και ρατσιστική συμπεριφορά από τον αγώνα.

Αν οποιοσδήποτε φίλαθλος βρεθεί να προβαίνει σε οποιασδήποτε μορφής προσβλητική η ρατσιστική συμπεριφορά από το προσωπικό του γηπέδου ή το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, τότε θα οδηγηθεί άμεσα εκτός γηπέδου, θα κινδυνεύσει με σύλληψη, ποινική δίωξη και θα αναφερθεί στις αρχές σύμφωνα με τους κανονισμούς του γηπέδου. Πρόκειται για αγώνα μοναδικό στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την συνεχή υποστήριξη σε αυτό τον σημαντικό τομέα του αθλήματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ