Καρατζαφέρης: «Σε δύο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Σε δύο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος»

πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες προτού ολοκληρωθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως αυτοκτονία, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης

Μιλώντας στον Real FM, ο κ.Καρατζαφέρης υποστήριξε «σε 20 ημέρες έρχεται η Τρόικα και δεν φέρνει νούφαρα και γαρδένιες. Είναι αυτοκτονία να πούμε στο λαό να πάει σε εκλογές. Θα πάει χαμένη όλη η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα. Αν νομίζετε ότι είναι πιο εύκολο να περάσουν οι αλλαγές με την Αριστερά καταγεγραμμένη στο 40% αντί για το 15% που είναι σήμερα, τότε κάποιοι πρέπει να ξαναδούν τους σχεδιασμούς τους», πρόσθεσε.

Δίνοντας διευκρινίσεις επί της πρότασής του προς τον Πρωθυπουργό για ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα με 12-13 υπουργούς και τρεις κύκλους υπουργείων με επικεφαλής - συντονιστές του αρχηγούς των κομμάτων της κυβέρνησης συνεργασίας, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση ουσιαστικής συνευθύνης και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Εναπόκειται στον κ. Σαμαρά. Το εάν θα πάμε σε εκλογές σε έξι ή οκτώ μήνες θα εξαρτάται από το κατά πόσο θα ολοκληρώσουμε το έργο που δεν μπορεί να κάνει μία κυβέρνηση 50 υπουργών».

Τέλος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει -και να λάβει- εντολή σχηματισμού κυβέρνησης σε περίπτωση παραίτησης Παπαδήμου είπος «Από μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προτιμώ μία κυβέρνηση που θα ελέγχεται από τον Σαμαρά και από εμένα».

Στην παρατήρηση ότι τα λέει όλα αυτά για να εξασφαλίσει θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε με νόημα πως «ούτως ή άλλως σε δύο μήνες θα γίνω αντιπρόεδρος», εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως η επόμενη κυβέρνηση θα σχηματιστεί με τη συνεργασία ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ