Λεβέντης: Γιατί δεν θα πάω στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Λεβέντης: Γιατί δεν θα πάω στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχω λάβει πρόσκληση για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα πάω καθώς βρίσκομαι σε άλλο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Τόνισε πως η παρουσία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα έδινε τροφή για σχόλια και κάποιοι θα έλεγαν ότι τάσσεται με την κυβέρνηση.

Επανέλαβε το αίτημα του για οικουμενική κυβέρνηση λέγοντας ότι θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο σχήμα με την έννοια της στήριξης όπως διευκρίνισε. Είπε πως στα αιτήματα του κόμματος του είναι να κοπούν οι συντάξεις των πλουσίων και οι πολλές συντάξεις να γίνουν μία.
Τόνισε ότι και να κάνει εκλογές η ΝΔ και να τις κερδίσει και να συνεργαστεί με την κυρία Γεννηματά η κυβέρνηση θα έχει το πολύ 154 βουλευτές…Είπε ότι δεν θα έρθουν επενδύσεις και η κυβέρνηση της ΝΔ θα βάζει φόρους και θα κόβει μισθούς και συντάξεις.
Ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ουσία το παλιό ΠΑΣΟΚ που είναι όλοι βολεμένοι που λαμβάνουν –όπως είπε- δύο και τρεις συντάξεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ