Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Ιταλία - iefimerida.gr

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Ιταλία

στημένα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία έχει και συνέχεια, μια και τη Δευτέρα συνελήφθησαν 17 άτομα, ύστερα από την έρευνα που πραγματοποιεί η εισαγγελία της Κρεμόνας.

Η έρευνα αποκάλυψε πως οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται με το παράνομο κύκλωμα στοιχήματος που δρα στην Σιγκαπούρη και την Ανατολική Ευρώπη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο πρώην αρχηγός της Αταλάντα, Κριστιάνο Ντόνι, ο οποίος έχει ήδη τιμωρηθεί από τον Αύγουστο με ποινή αποκλεισμού 3,5 ετών από το ποδόσφαιρο, όπως και ο Λουίτζι Σαρτόρ, που έχει αγωνιστεί σε Ίντερ, Πάρμα και Ρόμα.

Στη λίστα με τους ύποπτους αγώνες προστέθηκαν τρεις της περυσινής Serie A. Πρόκειται για τους αγώνες Μπρέσια-Μπάρι, Μπρέσια-Λέτσε και Νάπολι-Σαμπντόρια, οι οποίοι αναμένονται να διερευνηθούν περαιτέρω.

Η έρευνα για τα στημένα παιχνίδια στην Ιταλία είχε οδηγήσει στις συλλήψεις 16 ατόμων τον Ιούνιο, ενώ η Αταλάντα είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ