Μιχελάκης:Δεν θα ειναι υποψήφιοι με τη ΝΔ όσοι ζητούν αναδρομικά - iefimerida.gr

Μιχελάκης:Δεν θα ειναι υποψήφιοι με τη ΝΔ όσοι ζητούν αναδρομικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έξοδο από τις εκλογικές λίστες της, δείχνει η Νέα Δημοκρατία σε όσους νυν και πρώην βουλευτές δεν παραιτηθούν από την διεκδίκηση των βουλευτικών αποζημίωσεων.

Μετά το σάλο που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα, με την αποκάλυψη ότι πρώην και νυν βουλευτές όλων των κομμάτων διεκδικούν από τα Πρωτοδικεία την καταβολή αναδρομικών επικαλούμενοι τις αυξήσεις που δόθηκαν στους δικαστικούς, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης ξεκαθάρισε με σημερινές του δηλώσεις ότι στις λίστες υποψηφίων του κόμματος στις προσεχείς εκλογές θα συμπεριληφθούν μόνο όσοι παραιτηθούν και επίσημα από τη διεκδίκηση αποζημίωσεων.

Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ ανακοίνωσε την απόφαση του προέδρου της ΝΔ, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει πάρει από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρη θέση σε ότι αφορά τις διεκδικήσεις αναδρομικών, είτε από νυν, είτε από πρώην βουλευτές. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η παραίτηση από κάθε τέτοια διεκδίκηση είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ένα που θέλει να συμπεριληφθεί στους εκλογικούς συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ