Formula 1: Γιορτή στην Mercedes για την κατάκτηση του τίτλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Formula 1: Γιορτή στην Mercedes για την κατάκτηση του τίτλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιούις Χάμιλτον γιόρτασε μαζί με την οικογένεια της Mercedes την κατάκτηση του τίτλου στην Formula 1.

Η Mercedes κέρδισε το πρωτάθλημα των κατασκευαστών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Λιούις Χάμιλτον παρουσιάστηκε εμφανώς συγκινημένος και επέδειξε ομαδικό πνεύμα, αφού παρά το γεγονός ότι βρίσκεται 33 βαθμούς πίσω από τον Νίκο Ρόσμπεργκ και έχει απομακρυνθεί από τη 1η θέση, γιόρτασε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάμιλτον: «Είμαι πολύ συγκινημένος, χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και υπερήφανος που οδηγώ τα αυτοκίνητα που έχουν σχεδιάσει αυτά τα αγόρια και τα κορίτσια. Τα τελευταία τρία χρόνια, δεν είχα απλά τα καλύτερα μονοθέσια αλλά τα καλύτερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει ποτέ.»

Συνέχισε λέγοντας: «Ως οδηγοί, είμαστε μόνο ένας μικρός κρίκος στην αλυσίδα αλλά πάντα αυτό ονειρευόμασταν να κάνουμε, να οδηγούμε κατασκευασμένα κτήνη. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος της ομάδας της Mercedes».

Για να καταλήξει στο εξής: «Σίγουρα έχουμε στόχο να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους αλλά προς το παρόν, κοιτάμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε δημιουργήσει ιστορία. Σε μερικές δεκαετίες, θα θυμόμαστε πόσο απίστευτη ήταν αυτή η γιορτή».

Formula 1: Γιορτή στην Mercedes για την κατάκτηση του τίτλου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Formula 1: Γιορτή στην Mercedes για την κατάκτηση του τίτλου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Formula 1: Γιορτή στην Mercedes για την κατάκτηση του τίτλου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Χάμιλτον πρωτάθλημα Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ