Διαμαντοπούλου: «Η κυβέρνηση τελειώνει όταν τελειώσει το έργο της» - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου: «Η κυβέρνηση τελειώνει όταν τελειώσει το έργο της»

ανασχηματισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διαφορετικό μήκος κύματος φαίνεται πως κινείται η Άννα Διαμαντοπούλου από τον Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα των εκλογών και της διάρκειας της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου.

Συγκεκριμένα, η υπουργός Παιδείας δήλωσε σήμερα στον Ant1 ότι η «κυβέρνηση τελειώνει όταν τελειώσει το έργο για το οποίο έλαβε την ψήφο εμπιστοσύνης» απαντώντας ουσιαστικά στη χτεσινή συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος είπε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να πάει πέρα από το Μάρτιο, συμφωνώντας επί της ουσίας με όσα λέει η Νέα Δημοκρατία.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αρνήθηκε να σχολιάσεις τις χτεσινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, λέγοντας ότι δεν ωφελεί να σχολιάζει ο ένας υπουργός τον άλλο, ενώ τόνισε ότι η ίδια παραμένει σταθερή σε όσα έχει πει.

Η υπουργός Υγείας επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός είναι κανονικός και μπορεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό. «Θα πρέπει να δεχθούμε ότι είναι πρωθυπουργός ο κ. Παπαδήμος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είναι σαφές πως θα συζητήσει και με τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά για να πετύχει αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει όλες τις δυνατότητες και επιλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ