Τις τελευταίες ημέρες, ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το κέντρο της Αθήνας και ολόκληρη η Κηφισίας έχουν πλημμυρίσει με αφίσες του πρωθυπουργού.
Η αφισοκόλληση αυτή, μάλιστα, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Καραμέρο.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ρώτησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;»
![Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/111_11.jpg?itok=PQhO89lZ)
Ο Γιώργος Καραμέρος: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0».
![Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/222_3.jpg?itok=lUtzOaEu)
To συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του κ, Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».
![Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/333_3.jpg?itok=lGtPoH6W)