Κωνσταντίνου: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

Κωνσταντίνου: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα

Βασίλης Κωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ αναφέρθηκε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα η διαιτησία να είναι 50-50.

Μιλώντας στο «Gazzetta on Air» ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε: «Ο Παθηναϊκός είναι πρώτος και έτσι αισθανόμαστε. Πρέπει να γίνουν θαύματα για να μην κερδίσουμε τα δύο εξ' αναβολής παιχνίδια με την Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει αυτή την εικόνα».

Για την πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Ο Φερέιρα είναι ο πρώτος λόγος της καλής πορείας. Οι ποδοσφαιριστές που έφερε δείχνουν ότι είχε δίκιο στις επιλογές του. Έχουν πάθος, ξέρουν ποδόσφαιρο και κάνουν σωστά την δουλειά. Ο Φερέιρα πιστώνεται και τον τρόπο παιχνιδιού του Λέτο. Στην θέση που τον έβαλε».

Για τις πιθανές μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο, τόνισε: «Αν ο Φερέιρα μας προτείνει κάποιες λύσεις, θα το κοιτάξουμε και νομίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα για κάποιες κινήσεις».

Για το θέμα της διαιτησίας, είπε: «Πρέπει να θωρακίσουμε την ομάδα, εξωαγωνιστικά. Οι διαιτητές να την παίζουν 50-50. Μετά από κάποιες δηλώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού πιστεύω ότι η διαιτησία παίζουν με διαφορετικό πρόσωπο από το αρχικό. Δεν θα αφήσουμε να γίνουν αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Αυτό θέλουμε. Το ποιος είναι η καλύτερη ομάδα αυτό θα το δούμε στο τέλος. Να είναι, όμως, 50-50 η διαιτησία».

Τέλος, για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα από τον πρώτο γύρο και με διαφορά. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι εδώ και πρώτος. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί, αλλά είναι 55/45 υπέρ μας. Αν δείτε το πρόγραμμα θα δείτε ότι είναι πιο βατό. Έχουμε όλα τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ