Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης έχει μένος μαζί μου γιατί αποκάλυψα τη δωρεά της Siemens στο γραφείο του - iefimerida.gr

Μαντζουράνης: Ο Μητσοτάκης έχει μένος μαζί μου γιατί αποκάλυψα τη δωρεά της Siemens στο γραφείο του

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναφορά του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή «από τον Κοσκωτά στον Τσίπρα ένας Μαντζουράνης δρόμος» που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή προκάλεσε την αντίδραση του Γ. Μαντζουράνη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει στην πρωτολογία του τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε σας τον επόμενο πελάτη» και ο δικηγόρος Γ. Μαντζουράνης που εκπροσωπεί το ελληνικό δημόσιο απάντησε:

«Ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί την επιθετικότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον ενός δικηγόρου, που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο εκτός εάν γνωρίζει το προσωπικό μένος του Κυριάκου Μητσοτάκη εναντίον του δικηγόρου, που απεκάλυψε στα Μ.Μ.Ε. τη δωρεά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για το πολιτικό γραφείο του από τη Siemens» αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος Ιωάννης Μαντζουράνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ