Τέλος εποχής; -Μετά από 13 χρόνια εκτός τετράδας στην παγκόσμια κατάταξη Ναδάλ και Φέντερερ - iefimerida.gr

Τέλος εποχής; -Μετά από 13 χρόνια εκτός τετράδας στην παγκόσμια κατάταξη Ναδάλ και Φέντερερ

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/ Paco Campos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε, θα ερχόταν και αυτή η στιγμή. Χρειάστηκε όμως να περάσουν 13 χρόνια, για να απουσιάζουν ταυτόχρονα από την πρώτη τετράδα της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 30χρονος Ισπανός είναι πέμπτος, στην τελευταία έκδοση της κατάταξης της ATP, με τον 35χρονο Ελβετό δύο θέσεις πίσω του. Αμφότεροι, έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών φέτος. Ο Ναδάλ- ο οποίος κέρδισε τελευταία φορά Γκραν Σλαμ το 2014, που ήταν το 14ο της συλλογής του- είχε πρόβλημα στον καρπό του χεριού του.

Ο Φέντερερ, ο κάτοχος 17 Γκραν Σλαμ, έμεινε εκτός δράσης μετά από το Wimbledon- όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά- εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μπροστά από τον Αντι Μάρεϊ και τον Σταν Βαβρίνκα, ενώ την τετράδα συμπληρώνει ο Κέι Νισικόρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ Ράφαελ Ναδάλ τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ