O κολυμβητής που τα έκανε... μπάχαλο στο Ρίο αρραβωνιάστηκε πρώην «κουνελάκι» του Playboy [εικόνες] - iefimerida.gr

O κολυμβητής που τα έκανε... μπάχαλο στο Ρίο αρραβωνιάστηκε πρώην «κουνελάκι» του Playboy [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η αθλητική καριέρα του δεν είναι στα... πάνω της, μετά από το μπάχαλο που προκάλεσε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στην προσωπική του ζωή ο Ράιν Λόχτι τα πηγαίνει περίφημα.

Ο Αμερικανός κολυμβητής αρραβωνιάστηκε την Κέιλα Ρέι Ρέιντ, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι στο Instagram. Η 25χρονη καλλονή είναι πρώην μοντέλο του Playboy. Και μπορεί ο Λόχτι να ισχυριζόταν μέχρι και πρόσφατα ότι ήταν ελεύθερος, αλλά τελικά αποκάλυψε την πραγματικότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λόχτι διαψεύδει τον εαυτό του. Αλλωστε, εξαιτίας αυτού προκάλεσε μεγάλο επεισόδιο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο. Μαζί με δύο άλλους Αμερικανούς κολυμβητές, τα έσπασαν σε βενζινάδικο, έπειτα από μία «μεθυσμένη» νύχτα, αφού είχαν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Αυτό όμως αποκαλύφθηκε αργότερα. Γιατί αρχικά ο Λόχτι υποστήριξε ότι είχαν πέσει θύμα ληστείας, περιγράφοντας με δάκρυα στα μάτια πώς τους απειλούσαν με όπλο. Το ζήτημα προκάλεσε τεράστια κινητοποίηση από τις βραζιλιάνικες αρχές, με τους διοργανωτές να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στον τομέα της ασφάλειας. Ομως, έπειτα από έρευνα αποκαλύφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί, με τους αθλητές να ανακρίνονται και τον Λόχτι να τιμωρείται με δεκάμηνο αποκλεισμό από τους αγώνες.

Τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα θα έχει καλή παρέα, την αρραβωνιαστικιά του πλέον. Αφού βέβαια την είχε απαρνηθεί και εκείνη αρχικά. Η Ρέιντ είχε πάει στο Ρίο για να τον δει και είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram. Ομως, ο Λόχτι έσπευσε να δηλώσει στο NBC ότι δεν είχε σχέση.

Τελικά, όταν αυτή εμφανίστηκε στο κοινό του Dancing With the Stars, όπου μετέχει ο κολυμβητής, ο Λόχτι αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες.

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU. ❤️

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT

Memories forever!!! #thelochtes #LA

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ