«Καθαρός» ο Μπεργκ - Στο κενό οι καταγγελίες ρατσισμού από την Μπρόντμπι - iefimerida.gr

«Καθαρός» ο Μπεργκ - Στο κενό οι καταγγελίες ρατσισμού από την Μπρόντμπι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καταγγελίες της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ κρίθηκαν ως αβάσιμες από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, γεγονός που αντιμετωπίστηκε με ικανοποίηση από το τριφύλλι.

Στο κενό έπεσε η καταγγελία της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά του Μπεργκ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι-οφ της Europa League. Οπως ενημέρωσε η πράσινη ΠΑΕ, οι καταγγελίες απορρίφθηκαν ως αβάσιμες και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

«Η καταγγελία της Μπρόντμπι για τον Μπεργκ μπήκε στο αρχείο από την UEFA. Οι καταγγελίες απορρίφθηκαν ως αβάσιμες δικαιώνοντας απόλυτα τον Μάρκους Μπεργκ και τον Παναθηναϊκό σε όσα εγγράφως κατατέθηκαν για την υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας του Σουηδού επιθετικού στα επόμενα παιχνίδια των ομίλων του Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ