Μοσκοβισί: Αισιοδοξία για τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Αισιοδοξία για τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θεωρώ ότι η απόφασή μας θα είναι θετική, πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης», σχολίασε κατά την άφιξή του στο Eurogroup ο Επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί.

«Δεν θα είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα το Eurogroup αλλά θα εξετάσουμε το θέμα της. Αν εξετάσουμε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θεωρώ ότι η απόφασή μας θα είναι θετική, πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ. Αν όλα αυτά εξελιχθούν καλά, όπως το πιστεύω, σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να προχωρήσουμε στη 2η αξιολόγηση», σχολίασε αρχικά κατά την άφιξή του στο Eurogroup ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί και συνέχισε:

«Η Ελλάδα υλοποιεί μεταρρυθμίσεις από τον Ιούλιο του 2015. Έχει χαθεί κάποιος χρόνος αλλά έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα. Ως το τέλος του 2016 θα έχουμε μία ολοκληρωμένη συμφωνία και από τη στιγμή που οι Έλληνες έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους, πρέπει να το κάνουμε κι εμείς και αυτό σημαίνει μία συμφωνία για το χρέος. Ευελπιστώ να παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοσκοβισι Eurogroup ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ