Η Νικόλ Κίντμαν μετανιώνει για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ- «Μα τι σκεφτόμουν;» - iefimerida.gr

Η Νικόλ Κίντμαν μετανιώνει για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ- «Μα τι σκεφτόμουν;»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους δυο της γάμους, τον διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ και τα δύσκολα πρώτα χρόνια γάμου με τον δεύτερο της άνδρα μίλησε η Νικόλ Κίντμαν σε σύνεντευξή της στο περιοδικό Red.

Η Κίντμαν η οποία ήταν 11 χρόνια παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ ανέφερε πως αυτή η φάση της ζωής της δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς τώρα αναρωτιέται τι πραγματικά σκεφτόταν τότε.

Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα, τώρα κοιτάζω πίσω και λέω 'Τι σκεφτόμουν'; Κοιτάω την Tέιλορ Σουίφτ που είναι 26 ετών. Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Αυτό όμως είναι αυτό που ήθελα τότε», ανέφερε η οσκαρική ηθοποιός.

Η Νικόλ Κίντμαν μετανιώνει για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ- «Μα τι σκεφτόμουν;» | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά και είναι εδώ και 10 χρόνια παντρεμένοι, τον τραγουδιστή country Kιθ Ούρμπαν, η Κίντμαν ανέφερε:

«Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις περάσει κάποια πράγματα, έχεις ήδη κάνει λάθη. Oι τρεις πρώτοι μήνες του γάμου με τον τραγουδιστή ήταν δύσκολοι. «Έτσι, μπήκα σε αυτόν το δεύτερο γάμο ακόμα ζαλισμένη, αλλά θέλοντας να τον κάνω να διαρκέσει. Σκεφτόμαστε πάντα το «Εμείς». Λέμε, «Είναι αυτό καλό για μας;» Είναι η πιο απλή φράση, αλλά λειτουργεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν Τομ Κρουζ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ