Ο Φάρατζ δικαιολογεί τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Απλά ένα κυρίαρχο αρσενικό που καυχιέται - iefimerida.gr

Ο Φάρατζ δικαιολογεί τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Απλά ένα κυρίαρχο αρσενικό που καυχιέται

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/PATRICK SEEGER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον ιδανικό υποστηρικτή έχει βρει στο πρόσωπο του Νάιτζελ Φάρατζ ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Βρετανός έσπευσε να δικαιολογήσει απόλυτα τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, μετά από τον σάλο που προκάλεσαν τα σεξιστικά του σχόλια.

Ο Φάρατζ παραδέχθηκε μεν ότι αυτά που είπε ο Τραμπ, σε βίντεο που κυκλοφόρησε χθες από συνομιλία του το 2005, είναι άσχημα. Φρόντισε όμως να του δώσει «άλλοθι».

«Κοιτάξτε, είναι το καύχημα ενός κυρίαρχου αρσενικού. Είναι από τα πράγματα που, για να είμαστε ειλικρινείς, κάνουν οι άνδρες. Κάθονται, πίνουν και μιλούν έτσι», είπε ο Φάρατζ για τις απίστευτες ατάκες του Τραμπ όπως ότι «οι γυναίκες σε αφήνουν να τους κάνεις ό,τι θες όταν είσαι σταρ» ή «μπορείς να τις αρπάξεις από το μ@@@ι», που ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο.

«Αρκετές γυναίκες λένε μεταξύ τους πράγματα που δεν θα ήθελαν να το δουν στο Fox News ή στο πρωτοσέλιδο εφημερίδες», πρόσθεσε ο Φάρατζ συνεχίζοντας την υπεράσπιση του Τραμπ. «Δεν προσποιούμαι ότι είναι καλό, είναι άσχημο», φρόντισε να συμπληρώσει.

Τα σχόλια του Φάρατζ είναι στο ίδιο πνεύμα με την αρχική αντίδραση του Τραμπ, ο οποίος έκανε λόγο για «διάλογο αποδυτηρίων», πριν τελικά αναγκαστεί να απολογηθεί μετά από τον σάλο που είχε προκληθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάιτζελ Φάρατζ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ