Ξέσπασε η ΑΕΚ στην Καλλιθέα – Κέρδισε 4-0 - iefimerida.gr

Ξέσπασε η ΑΕΚ στην Καλλιθέα – Κέρδισε 4-0

Φωτογραφία: AEKFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγμένη προς το καλύτερο εμφανίστηκε η ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στην έδρα της Καλλιθέας.

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια έβγαλαν την ένταση από την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επικράτησαν άνετα με σκορ 4-0.

Ενα εξαιρετικό γκολ από τον Πατίτο (36’), δύο δοκάρια από τον Αραβίδη και δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες από τον Χριστοδουλόπουλο ήταν ο απολογισμός της πολύ δραστήριας Ένωσης κόντρα στην μαχητική Καλλιθέα, η οποία δεν φοβήθηκε το παιχνίδι. «Έβρεξε» γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στην Καλλιθέα, όπου η ΑΕΚ γκάζωσε για τα καλά και μέσα σε ένα δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ με τους Αραβίδη (57’), Πλατέλλα (60’) και Αλμέιδα (67’).

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (46’ Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (61’ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Ντίας (62’ Ντίντακ), Γιόχανσον (72’ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (76’ Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (58’ Αλμέιδα), Πατίτο (46’ Τσέλιος), Αραβίδης (68’ Ζόριτς)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος

Καλλιθέα (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μούκταρης, Πάτας, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μάκο, Ηλιάδης, Τσίπρας, Σμυρλής

Στον πάγκο: Κορωνάκης, Σταματάκος, Τσώνης, Συριόπουλος, Τοπάλι, Τουρούκης, Κώτας, Γουάρντε, Κυριζάκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Καλλιθέα φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ