Λοβέρδος: Ο Τσίπρας το πρωί δελεάζει δικαστές, το βράδυ κερνάει ποτά - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας το πρωί δελεάζει δικαστές, το βράδυ κερνάει ποτά

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική για την Οργανωτική Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που σχηματίστηκε εξαπέλυσε ο Κοινοβουλετικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Το μόνο που λείπει είναι να βρουν έναν καλλιτέχνη σαν τον Οικονομίδη να τραγουδήσει... στο Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Η τακτική της κυβέρνησης θυμίζει δικτατορία, κατηγορηματικά σημείνσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως πολλές φορές ο ΣΥΡΙΖΑ δε θυμίζει δημοκρατικό κόμμα.

Είναι πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να συμμετάσχει ολόκληρος ο λαός στη συζήτηση για το Σύνταγμα, έσπευσε να σημειώσει ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Τότε, ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε εκ νέου κριτική ερωτώντας αν έχουν αφουγκραστεί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει ο λαός για εκείνους λέγοντας παράλληλα πως πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο με ενδυμασία παραλίας.

«Ο πρωθυπουργός το πρωί δελεάζει δικαστές και το βράδυ κερνάει ποτά», κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ