Τα 15 μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες στην Αθήνα, όπου συχνάζουν ηθοποιοί -Σίγουρα θα πετύχεις κάποιον - iefimerida.gr

Τα 15 μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες στην Αθήνα, όπου συχνάζουν ηθοποιοί -Σίγουρα θα πετύχεις κάποιον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πόλη με έντονη θεατρική ζωή. Πάνω από 100 παραστάσεις και εκατοντάδες θέατρα γεμίζουν το κέντρο της.

Τι συμβαίνει όμως όταν τα φώτα σβήνουν; Πού πάνε οι άνθρωποι του θεάτρου να χαλαρώσουν μετά την παράσταση και να συζητήσουν τα σχέδια τους; Εμείς βρήκαμε τα πιο hot καλλιτεχνικά στέκια, όπου μπορείτε να συναντήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, σε ξέγνοιαστες στιγμές.

Ένα από τα πιο παλιά καφενεία των διανοούμενων είναι το περίφημο «Φίλιον» της οδού Σκουφά, που κάποτε λεγόταν «Dolce». Πραγματικά, εδώ η ατμόσφαιρα έχει κάτι που θυμίζει παλιά Αθήνα , ενώ καθημερινά στα τραπεζάκια του, κυρίως δε τα Σάββατα, θα συναντήσετε αρκετούς πολιτικούς του προοδευτικού χώρου, δημοσιογράφους, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και βέβαια λογοτέχνες. Αν μάλιστα στήσετε αυτί θα ακούσετε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις , μιας και το Φίλιον για τους τακτικούς επισκέπτες είναι σημείο μετακίνησης και ανταλλαγής ιδεών.

Στη στοά Σπυρομήλιου ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κώστας Κόκλας και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, μαζί με τους αδελφούς Πανά, έχουν ανοίξει το απόλυτο στέκι ηθοποιών και θεατρόφιλων. Το δηλώνει άλλωστε και το όνομά που είναι Bar de theatre. Καλλιτεχνική ατμόσφαιρα , με αυθεντικά αντικείμενα σκηνογραφίας από θεατρικές παραστάσεις του παρελθόντος. αλλά και με υπογεγραμμένα πορτραίτα ηθοποιών, το Bar de theatre είναι στέκι για πολλούς καλλιτέχνες που τελειώνοντας την παράσταση από τα γύρω θέατρα , απολαμβάνουν στη χαλαρή του ατμόσφαιρα τα πιο straight ποτά της Αθήνας.

Δείτε τα υπόλοιπα 13 καλλιτεχνικά στέκια στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιτεχνικά στέκια ηθοποιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ