Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκη με πεντάρα για τη Βραζιλία - Γκέλα για την Αργεντινή [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκη με πεντάρα για τη Βραζιλία - Γκέλα για την Αργεντινή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ζώνη της Λατινικής Αμερικής στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, εξελίσσεται σε θρίλερ. Η Αργεντινή απέτυχε για μια ακόμη φορά να πάρει τη νίκη ενώ η Βραζιλία δεν είχε πρόβλημα να διασύρει τη Βολιβία.

Με κορυφαίο παίκτη τον Νεϊμάρ, η Βραζιλία επικράτησε 5-0 της Βολιβίας και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ουρουγουάη, η οποία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-0 της Βενεζουέλας. Ο Νεϊμάρ πέτυχε δύο γκολ, είχε δύο ασίστ και αντικαταστάθηκε 20 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα εξαιτίας αγκωνιάς που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Η Αργεντινή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Περού, μένοντας στο 2-2. Αυτή ήταν μάλιστα η 2η συνεχόμενη ισοπαλία εκτός έδρας.

Τεράστιας σημασίας νίκη σημείωσε ο Ισημερινός απέναντι στη Χιλή με σκορ 3-0 αφήνοντας την ομάδα του Βιδάλ στην 7η θέση και σε απόσταση 5 βαθμών από την 5η θέση, η οποία οδηγεί τουλάχιστον στα μπαράζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ