Ο Κατρούγκαλος ζητάει «αντίδραση του κόσμου απέναντι στη λιτότητα» -«Τη χρησιμοποιούμε στη διαπραγμάτευση» - iefimerida.gr

Ο Κατρούγκαλος ζητάει «αντίδραση του κόσμου απέναντι στη λιτότητα» -«Τη χρησιμοποιούμε στη διαπραγμάτευση»

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση(!) των πολιτών για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα επιθυμεί ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Οι άνθρωποι πρέπει να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Επομένως εγώ τώρα που δίνω μάχη με σκληρούς παίχτες, θέλω φυσικά αντίδραση από τον κόσμο», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

«Η αντίδραση του κόσμου απέναντι στη λιτότητα είναι μια αντίδραση που εμείς χρησιμοποιούμε στη διαπραγμάτευση» συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

«Εγώ θεωρώ ότι οι ρυθμίσεις που φέραμε ήταν αυτές που μπορούσαν να εφαρμοστούν στη συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση, με βάση τα χρήματα τα οποία είχαμε αλλά και σε κατεύθυνση θετική, κοινωνική, αντίθετη από τη νεοφιλελεύθερη. Όσοι αμφισβητούν αυτά τα οποία λέμε, προφανώς έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν τα δικαιώματά τους», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο χθες (5/10) ο κ. Κατρούγκαλος είχε πει: «Κάθε άνθρωπος που βγαίνει στους δρόμους να διεκδικήσει τα δικαιώματά του θεωρώ ότι είναι κέρδος. Ενθαρρύνουμε τον κόσμο να βγει στους δρόμους για να ενισχυθούν οι θέσεις μας και για τα εργασιακά»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ