Έκλεψαν 7 τόνους κάλυκες! - iefimerida.gr

Έκλεψαν 7 τόνους κάλυκες!

Ρόδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά 7 τόνους κάλυκες είχαν κλέψει από το Σκοπευτικό όμιλο Ρόδου δύο τσιγγάνοι, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία του νησιού και πιστεύεται ότι ανήκουν σε κύκλωμα κυνηγών μετάλλων.

Οι δύο τσιγγάνοι συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να πουλήσουν σε μάντρα ανακύκλωσης κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, συνολικού βάρους 420 κιλών. Νωρίτερα είχαν βρεθεί άλλοι 2 τόνοι κάλυκες στην κατοχή δύο δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι πάντως αρνήθηκαν κάθε σχέση με την κλοπή, ενώ αγνοείται η τύχη άλλων 4,5 τόνων καλύκων.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, σε μεταλλικό κοντέινερ του Σκοπευτικού Ομίλου, φυλάσσονται χιλιάδες αποθηκευμένοι κάλυκες που είχαν συγκεντρωθεί από τις σφαίρες των πιστολιών και των πυροβόλων όπλων των 1.700 διαγωνιζόμενων στους Παγκόσμιους Αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής που έγιναν το καλοκαίρι στο νησί.

Για την διαλεύκανση της υπόθεσης διενεργεί έρευνα η Ασφάλεια Ρόδου, ενώ μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε ο πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ