Ετοιμη η Εθνική ομάδα ενόψει Κύπρου - Η τελευταία δοκιμή του Σκίμπε με Σταφυλίδη - iefimerida.gr

Ετοιμη η Εθνική ομάδα ενόψει Κύπρου - Η τελευταία δοκιμή του Σκίμπε με Σταφυλίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα έμεινε για το δεύτερο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στη σειρά των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Μίκαελ Σκίμπε, έκανε ακόμη μια δοκιμή ενόψει Κύπρου, αλλάζοντας σύστημα.

Αν και το 4-2-3-1 έδειχνε να «κλειδώνει» στο μυαλό του Σκίμπε ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε μια τελευταία δοκιμή στην προπόνηση της Τετάρτης.

Προβληματισμένος για τις απουσίες στη μεσαία γραμμή, ο Σκίμπε δοκίμασε ένα σύστημα, το οποίο του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην αμυντική λειτουργία και δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οσον αφορά τα πρόσωπα, η μοναδική του σκέψη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Γιάννη Μανιάτη στο πλευρό του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο με συνέπεια να μην έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Σκίμπε δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει ως δεύτερο αμυντικό μέσο τον Κώστα Σταφυλίδη αν και δεν είναι η φυσική του θέση. Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, την οποία πάντως ο Σκίμπε δεν φαίνεται να την έχει αυτή την στιγμή στο μυαλό του.

Οι υπόλοιποι δέκα είναι μάλλον δεδομένοι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Χολέμπας και Τοροσίδη στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ταχτσίδη να θεωρείται σίγουρος ως ένας αμυντικός μέσος. Πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστούν οι Φορτούνης, Μάνταλος και Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ