Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορεί τον εαυτό της για τη ληστεία στο Παρίσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορεί τον εαυτό της για τη ληστεία στο Παρίσι [εικόνα]

Φωτογραφία: Instagram @kimkardashian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εαυτό της κατηγορεί η Κιμ Καρντάσιαν, μετά την ένοπλη ληστεία στην σουίτα του ξενοδοχείου της και την κλοπή των κοσμημάτων αξίας 9 εκατ. ευρώ.

Η τηλεπερσόνα, που είναι ακόμα σοκαρισμένη από το περιστατικό, δεν σταματά να λέει πως εκείνη φέρει την ευθύνη για την κλοπή των πανάκριβων κοσμημάτων, καθώς τα έδειχνε συνέχεια στα social media.

«Η Κιμ είναι σοκαρισμένη και κατηγορεί τον εαυτό της. Κλαίει επειδή ανέβαζε ασταμάτητα στο snapchat το δαχτυλίδι της, ενώ δεν σταμάτησε να το φοράει. Το συμβάν την κάνει να απορεί για τα πάντα. Πώς ντύνεται και τι κάνει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο People.

Ο Κάνι Γουέστ θέλει να της αγοράσει το ίδιο δαχτυλίδι, ωστόσο, η Κιμ Καρντάσιαν αρνείται, λέγοντας του πως θέλει να βρουν τους παλιούς τους ρυθμούς.

«Ο Kanye θέλει να της αγοράσει το ίδιο δαχτυλίδι ξανά όμως η ίδια δεν θέλει καν να το σκέφτεται. Ο σύζυγός της θέλει να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη και να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς», προσθέτει η πηγή.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις Σεπ 29, 2016, 12:40μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ληστεία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ