Είπε ψέματα για να κερδίσει χρόνο, υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας - iefimerida.gr

Είπε ψέματα για να κερδίσει χρόνο, υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας

Βλάσσης Τσάκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλυπτικός είναι ο Βλάσης Τσάκας σε συνέντευξή του, στην οποία παραδέχεται πως είπε ψέματα σχετικά με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ενώ σχολιάζει αρνητικά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sportday», την ώρα που ο ίδιος είχε συνάντηση με κάποιους Άραβες. Αρχικά δεν ήθελε, όμως τελικά ο άνθρωπος-μυστήριο των τελευταίων ημερών για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, έλυσε την σιωπή του.

Σχετικά με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και τις συνεχόμενες καθυστερήσεις που έπαιρνε το θέμα δήλωσε: «Θα σου πω τι έχει γίνει. Δεν είπα ποτέ ότι ο Αλ Σαούντ είχε μόνο 15 εκατ. ευρώ. Είχε πολλά περισσότερα. Στο σύνολο θα διέθετε κοντά στα 180 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Αρχές Δεκεμβρίου παίρνω από τον πρίγκιπα μία επιστολή, την οποία μου ζητάει να τη δώσω στον Βαρδινογιάννη. Σ΄αυτή έλεγε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Τρελάθηκα! Λέω: "Τώρα τι κάνουμε Βλάση΄;". Αμέσως, λοιπόν, αποφασίζω να σταματήσω το θέμα και να κινηθώ για άλλους επενδυτές. Έτσι και έκανα», και συνεχίζει, «Είπα ψέματα! Και σε εσένα. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω. Τι να έλεγα δηλαδή; Προσπάθησα να το καλύψω, για να κοιτάξω να βρω άλλες περιπτώσεις Αράβων. Το παραδέχομαι ότι τότε είπα ψέματα. Αυτό πάει, τώρα, πέρασε...»

Πριν την συνέντευξη ο Βλάσης Τσάκας είχε συνάντηση με κάποιους, Αραβες, ερωτώμενος λοιπόν για αυτούς, απάντησε: «Δεν θα σου πω ονόματα, ούτε με τι ασχολούνται. Δεν έχουν σχέση με τον Αμπντούλ Αζίζ. Είναι οι τρεις που είδες και σήμερα περιμένουμε άλλον έναν. Γυναίκα δεν υπάρχει. Είναι αυτοί που θα πάρουν τον Παναθηναϊκό. Θέλω να με πιστέψεις, διότι ξέρω ότι δεν το έχεις κάνει. Τώρα δεν υπάρχουν MoU. Όλα είναι στο τραπέζι»

Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει το ότι έχει κάνει όλον τον φίλαθλο κόσμο να ασχολέιται μαζί του:
«Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί»


«Το υπόσχομαι ότι Δευτέρα με Τρίτη τελειώνουμε. Όλα θα πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Έχω πει ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μιλήσω», σχολιάζει απαντώντας σε ερώτηση για το πότε βλέπει να τελειώνει η υπόθεση της εξαγοράς του Παναθηναϊκού.

Αναφορικά με τον τρὀπο διοίκησης του Παναθηναϊκού σχολιάζει:«Έχουμε πλάνο μέχρι να γίνει αυτό. Θα μπουν τα χρήματα και θα βρούμε μία φόρμουλα για τη διοίκηση, μέχρι να περάσει ο νόμος, που θα περάσει δηλαδή... Θα βρούμε έναν τρόπο σαν τον πολυμετοχικό. Το ποιος θα διοικήσει δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να μπουν τα λεφτά»

Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει τις φήμες που υπάρχουν, πως πίσω από τον ίδιο κρύβεται ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, «Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είμαι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από μπίζνες, ρε παιδιά. Εγώ, όμως, τις ξέρω καλά. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Η υπόθεση είναι αποκλειστικά δική μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη»

Στην ερώτηση «Είχες πει, πρόσφατα, ότι του είχες δώσει το τηλέφωνό σου να μιλήσει με τον Αλ Σαούντ. Επομένως, πως μου λες ότι δεν έχεις μιλήσει μαζί του;», ο ίδιος απαντά
«(Σιωπή λίγων δευτερολέπτων). Το τι έχω πει, πάει πέρασε. Σου λέω ότι δεν κρύβεται κανένας Βαρδινογιάννης από πίσω. Μόνο με τους δικηγόρους μιλάμε»

Τέλος απαντά και σε δημοσιεύματα που λένε, πως ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει πει πως όποιος βάλει πρώτος 15εκ. ευρώ, αυτός θα πάρει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Αυτά που λέει είναι μαλ...ίες»! Εντάξει, δεν γίνονται αυτά. Αν, δηλαδή, έρθει ένα λαμόγιο και βάλει τα λεφτά, θα πάρει τον Παναθηναϊκό; Δεν γίνονται αυτά. Όπως και να χε, εμείς θα είμαστε πρώτοι, αφού- όπως σου είπα- τελειώνει το θέμα την Δευτέρα με Τρίτη. Περισσότερα δεν μπορώ να πω. Ήδη είπα πολλά...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ