Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αρνήθηκε να αναλάβει τον Σειραγάκη - iefimerida.gr

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αρνήθηκε να αναλάβει τον Σειραγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολόκληρη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από τη νέα υπερασπιστική γραμμή του 47χρονου παιδεραστή, Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος – σύμφωνα με τις πληροφορίες – αναζητά να αναθέσει την υπεράσπισή του σε δικηγόρο της Αθήνας.

Αν και μέχρι χθες είχε διαρρεύσει ως πληροφορία ότι την υπεράσπιση του 47χρονου, που έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, θα αναλάμβανε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο τελευταίος φέρεται να αρνήθηκε, παρότι άνθρωποι του συγγενικού περιβάλλοντος του Νίκου Σειραγάκη ήρθαν σε καταρχήν επικοινωνία μαζί του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την υπεράσπιση του 47χρονου, που συγκλόνισε με τη δράση του το Ρέθυμνο, θα αναλάβει ποινικολόγος των Αθηνών, χωρίς ωστόσο για την ώρα να είναι γνωστό επίσημα ούτε το όνομά του, αλλά ούτε και η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί.

Πάντως, αίσθηση και δυσαρέσκεια προκάλεσαν στους ρεθυμνιώτες οι φήμες που ανέφεραν ότι ο 47χρονος παιδεραστής προτίθεται να ανασκευάσει τα όσα έχει μέχρι στιγμής υποστηρίξει στις αρχές – αστυνομικές και δικαστικές – και ότι σκοπεύει να αναφερθεί σε σκευωρία που στήθηκε σε βάρος του.

Αυτή η εκδοχή προκαλεί το λιγότερο έκπληξη, με δεδομένα τα στοιχεία της δικογραφίας, αλλά και την επ' αυτοφώρω σύλληψή του, οπότε και διαπιστώθηκε ότι ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών.

Πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ