Η 11άδα του Σκίμπε ενόψει Κύπρου - Ενα ακόμη κρίσιμο ματς στο δρόμο για το Μουντιάλ - iefimerida.gr

Η 11άδα του Σκίμπε ενόψει Κύπρου - Ενα ακόμη κρίσιμο ματς στο δρόμο για το Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξεκίνημα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο δρόμο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είχε έκπληξη. Η νίκη επί του Γιβραλτάρ ήρθε αναμενόμενα, όπως αναμενόμενα έρχονται τώρα και τα δύσκολα παιχνίδια.

Πρώτος αντίπαλος στο νέο γύρο των αγώνων, η Κύπρος. Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα αντιμετωπίσει την Κύπρο στο «Γ.Καραϊσκάκης», αναζητώντας η 2η νίκη της στον όμιλο, προτού ταξιδέψει στο Ταλίν, όπου θα αντιμετωπίσει την Εσθονία.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός έχει σημαντικά προβλήματα στη μεσαία γραμμή αφού οι Τζιόλης και Μανιάτης παραμένουν εκτός πλάνων στις ομάδες τους κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Πιο σημαντικό όμως πρόβλημα είναι η απουσία του Ανδρέα Σάμαρη. Ο άσος της Μπενφίκα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν κλήθηκε στην αποστολή, κάτι που σημαίνει πως ο Σκίμπε θα πρέπει να αναθέσει το ρόλο του είτε στον Ταχτσίδη είτε στον Τζιόλη.

Στην τελευταία προπόνηση, το ρόλο αυτό πήρε ο άσος της Κάλιαρι, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή του πρώτου αγώνα με το Γιβραλτάρ. Ο Ταχτσίδης αγωνίστηκε βασικός στην τελευταία αναμέτρηση της Κάλιαρι στη νίκη επί της Κροτόνε, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Οι υπόλοιποι 10 λογικά θα είναι οι αναμενόμενοι. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καρνέζης, με τους Χολέμπας και Τοροσίδη να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας ενώ Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Μανιάτης και Ταχτσίδης ενώ μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης με τους Μάνταλο και Μπακασέτα στα δύο άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με την Μπενφίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ