Μόνη της απελευθερώθηκε η Κιμ Καρντάσιαν -Τηλεφώνησε στον σωματοφύλακά της - iefimerida.gr

Μόνη της απελευθερώθηκε η Κιμ Καρντάσιαν -Τηλεφώνησε στον σωματοφύλακά της

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δεσμά της κατάφερε να λύσει η Κιμ Καρντάσιαν η οποία τηλεφώνησε στον σωματοφύλακα της, όταν οι ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιό της και έκλεψαν κοσμήματα 9 εκατ. δολαρίων μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, «εκείνη έλυσε τα δεσμά της και τηλεφώνησε γύρω στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της που δεν ήταν παρών στον χώρο τη στιγμή της επίθεσης» εξήγησε αυτή η πηγή.

Ο Πάσκαλ Ντούβιερ, που συνοδεύει την Αμερικανίδα επιχειρηματία στις περισσότερες μετακινήσεις της, «συνόδευε την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα νυχτερινό κέντρο» σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Η ληστεία συνέβη τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, γύρω στις 02.30 τοπική ώρα σε ένα συγκρότημα με πολυτελείς κατοικίες, το ξενοδοχείο Pourtalès.

Κανένα στιγμιότυπο από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν βοηθά στη διαλεύκανση των ερευνών και οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας επικεντρώνουν το έργο τους στον εντοπισμό γενετικού υλικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ληστεία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ