Δεν έχεις προϋπηρεσία και ψάχνεις δουλειά; Tο CollegeLink δίνει απαντήσεις - iefimerida.gr

Δεν έχεις προϋπηρεσία και ψάχνεις δουλειά; Tο CollegeLink δίνει απαντήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το CollegeLink, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια πρώτης εργασιακής απασχόλησης διοργανώνει σε συνεργασία με την Netstudio για 3η συνεχόμενη χρονιά το Code Arena 3.

Δύο λόγια για το CollegeLink

Το CollegeLink αποτελεί τον σύμμαχο κάθε νέου φοιτητή η απόφοιτου που θέλει να βρει την πρώτη του δουλειά. Στο CollegeLink.gr βρίσκονται συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που αναφέρονται σε νέους που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον εργασιακό χώρο και δεν έχουν προϋπηρεσία! Πάνω από 3.000 προφίλ χρηστών καθώς και πάνω από 120 εταιρίες σε περιμένουν.

Code Arena 3: Για κάθε νέο που δεν έχει προυπηρεσία, θέλει να μάθει, έχει όρεξη για δουλειά και του αρέσει το Web Development.

Το Code Arena 3 απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, αρκεί η όρεξη για μάθηση και αγάπη για την τεχνολογία. Στο Code Arena 3 θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Έχεις κάποιον που ενδιαφέρεται; Προσκάλεσέ τον τώρα!

Δεν έχεις προϋπηρεσία και ψάχνεις δουλειά; Tο CollegeLink δίνει απαντήσεις | iefimerida.gr 0


Προυποθέσεις συμμετοχής Code Arena 3.

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει αρχικά να αγαπάς την τεχνολογία για να έχεις όρεξη για μάθηση και διαθεσιμότητα για πρόσληψη από την Netstudio. Επιμονή , εφευρετικότητα, δημιουργικότητα είναι στοιχεία που εάν έχεις πολύ πιθανών να σου δώσουν τα εισιτήριο σου για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό event. Είναι εντελώς δωρεάν απλά θα πρέπει να έχεις το δικό σου laptop κατά τις εκπαιδεύσεις και να έχεις χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία γλώσσα προγραμματισμού στο παρελθόν. Τέλος , απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή δήλωση της συμμετοχής σου είναι η ολοκλήρωση και των δύο διαδικτυακών τεστ που θα σου στείλει η Netstudio κατά την εγγραφή σου.

Πρόγραμμα Code Arena 3

Οι ημέρες εκπαίδευσης έχουν ορισθεί για την Σάββατο 5 Νοεμβρίου, Σάββατο 12 Νοεμβρίου, Σάββατο 19 Νοεμβρίου και Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016. Στις ενδιάμεσες ημέρες οι συμμετέχοντες καλούνται να μελετήσουν, να ολοκληρώσουν εργασίες από το σπίτι και να περάσουν κάποια online tests τα οποία θα βασίζονται σε αυτά που διδάχθηκαν στις ημέρες εκπαίδευσης.

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου

Τρόποι αποτελεσματικής και γρήγορης εργασίας
Προχωρημένες τεχνικές HTML και CSS
Μετατροπή PSD σε HTML/CSS με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου

Προχωρημένη SASS

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου

Drupal theming
Drupal module development

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου – Ημέρα Τελικού Τεστ

Αφού ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ελεγχθούν στο τελικό και πλέον καθοριστικό test, του οποίου η ώρα και ημέρα θα ορισθεί από τη Netstudio.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία
της Netstudio Τραπεζούντος 53, 145 65 Άγιος Στέφανος, Αττική
Αφότου ολοκληρωθούν οι εκπαιδεύσεις οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμμετάσχουν στο τελικό και πλέον καθοριστικό Online test του οποίου η ώρα και ημέρα θα οριστεί από την Netstudio. Με βάση τα αποτελέσματα του κάθε συμμετέχοντα στο Online test καθώς και με βάση την πρόοδο του καθ’ όλη την διάρκεια των 2 εβδομάδων η Netstudio θα πραγματοποιήσει έως και 5 προσλήψεις των υποψηφίων με πολύ ανταγωνιστικό πακέτο μισθών και παροχών.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαίδευσης από την Netstudio καθώς οι υποψήφιοι που θα καταφέρουν περάσουν το τεστ με βαθμολογία άνω του 90% θα παραλάβουν επίσημη πιστοποίηση της Netstudio με τίτλο “ Netstudio Certified Developer”. Επίσης οι 20 συμμετέχοντες οι οποίοι θα επιλεγούν να εκπαιδευτούν από την Netstudio για δύο εβδομάδες, μετά το πέρας του Code Arena 2016 θα είναι αυτόματα κάτοχοι του CollegeLink Web Development Badge.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο event και η εγγραφή στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Code Arena 3. Στην συνέχεια όλοι υποψήφιοι θα πρέπει να περάσουν τα δύο διαδικτυακά online tests (IQ TEST, DEVELOPMENT TEST) τα οποία διαθέτει η Netstudio στην πλατφόρμα της με βάση των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή των 20 υποψηφίων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκπαίδευση.
Αγαπάς την τεχνολογία, έχεις όρεξη για μάθηση και θέλεις να εργαστείς στην Netstudio;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νέοι δουλειά collegeLink.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ