Σολωμός με μέλι και μουστάρδα - iefimerida.gr

Σολωμός με μέλι και μουστάρδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο κρυώνει ο καιρός τόσο καλύτερος είναι ο φρέσκος σολωμός, γεμάτος ωφέλιμα λιπαρά.

Αυτή η συνταγή έχει έντονες γεύσεις -παρά το μέλι- και αποτελεί μια εύκολη λύση για να ψήσετε τον σολωμό στον φούρνο.


Υλικά

  • 2 φέτες σολωμός φρέσκος
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 3 κουταλιές μέλι
  • 2 κουταλιές σούπας Σάκε (γιαπωνέζικο ποτό, πωλείται στα σούπερ μάρκετ)
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο πιπέρι καγιέν, μαϊντανός
Σολωμός με μέλι και  μουστάρδα | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ανάψτε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και βάλτε τον σολωμό να μαριναριστεί
  • Αφήστε το για 30 λεπτά στο ψυγείο ή και 2 ώρες, αν μπορείτε
  • Βάλτε τον σολωμό σε ταψάκι και προσθέστε όλη τη μαρινάδα
Σολωμός με μέλι και  μουστάρδα | iefimerida.gr 1
  • Ψήστε για 15-20 λεπτά και βάλτε μαϊντανό όταν σερβίρετε
Σολωμός με μέλι και  μουστάρδα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σολωμός μέλι μουστάρδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ