Οι νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Τζορτζ λιώνουν τη Βρετανία -Κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Τζορτζ λιώνουν τη Βρετανία -Κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνούμενος πεισματικά να δώσει ξανά το χέρι του, αλλά και με γκριμάτσες, αποχαιρέτησε τον Καναδά ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Ο μικρός πρίγκιπας, όπως και στην άφιξή του στον Καναδά, όταν αρνήθηκε να κάνει high five με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, έτσι και κατά την αναχώρησή του αρνήθηκε να το «κολλήσει» με ένα μικρό αγοράκι, το οποίο αφού προσέφερε λουλούδια στην Κέιτ Μίντλετον, πλησίασε τον πρίγκιπα Τζορτζ προκειμένου να έχει μαζί του χειραψία. Χωρίς επιτυχία, αφού ο μικρός αρνήθηκε κάνοντας «ντροπές», καθώς έσπευσε να κρυφτεί στο... μπατζάκι του πατέρα του.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον και τα δυο παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, πήραν χθες τον δρόμο της επιστροφής για τη Βρετανία, έπειτα από μια οκταήμερη περιοδεία στον Καναδά.

Η οικογένεια του Βρετανού πρίγκιπα πρώτα επιβιβάστηκε σε ένα υδροπλάνο προκειμένου να πάνε από τη Βικτώρια στο Βανκούβερ, όπου και επιβιβάστηκαν σε στρατιωτικό καναδικό αεροπλάνο για την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο μικρός πρίγκιπας, ο οποίος χάρισε άπλετα καρέ στους φωτογράφους, κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι παραθύρου του αεροπλάνου χαζεύοντας προς τα έξω και άρχισε τις γνωστές γκριμάτσες του.

Οι νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Τζορτζ λιώνουν τη Βρετανία -Κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Τζορτζ λιώνουν τη Βρετανία -Κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Τζορτζ λιώνουν τη Βρετανία -Κόλλησε το πρόσωπό του στο τζάμι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τζορτζ, όπως όλα δείχνουν, έχει, όπως και ο πατέρας του, αδυναμία στα αεροπλάνα, αφού κατά τη διάρκεια της πτήσης του υδροπλάνου βρέθηκε στο κόκπιτ, δηλώνοντας μάλιστα στη μητέρα του ότι θα τους πάει εκείνος πίσω στη Βρετανία!

Η κυρία Στιούαρτ, που ήταν παρούσα, είπε στη Mirror: «Μόλις προσγειώθηκαν, ένας από τους πιλότους βγήκε έξω και ο Τζορτζ κάθισε στη θέση του και άρχισε να παίζει με τα όργανα του αεροπλάνου, προσποιούμενος ότι το πετάει. Η μητέρα του Κέιτ τον ρώτησε ''πού θα μας πας, στον Καναδά;'' με τον μικρό να της απαντά ''όχι, θα μας πάω πίσω στην Αγγλία''».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρίγκιπας Τζορτζ Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ