Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ακόμα παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια -Για γέλια! - iefimerida.gr

Μίνα Αρναούτη για Παντελίδη: Ακόμα παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια -Για γέλια!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αινιγματικό, αν μη τι άλλο, μήνυμα ανέβασε στο Facebook η Μίνα Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που εξετράπη της πορείας του και οδήγησε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Η 31χρονη έγραψε: «Ακόμα παλεύουν να κρύψουν την αλήθεια! ''Για γέλια'' που θα έλεγε και εκείνος!». Τότε ένας διαδικτυακός φίλος της τη ρώτησε «γιατί δεν μιλάς εσύ Μίνα;», για να πάρει την απάντηση: «Μίλησα! Αυτό είναι. Δεν έχει άλλο!».

Αμέσως μετά έλαβε την ερώτηση, από τον ίδιο χρήστη: «Το ξέρω, δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά σου έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό σου και με όλη τη στάση που χειρίστηκες το θέμα! Απλά εάν είναι να βγει και κάτι άλλο, κάν' το, μη φοβηθείς τίποτα!».

Και τότε η Μίνα απάντησε: «Δεν έχει κάτι άλλο... είναι απλά τα πράγματα! Ηταν η κακή στιγμή! Δεν ήταν χαζός, ήταν μάγκας!».

«Κατά σύμπτωση το πρωί όταν τελείωσα τη δουλειά μου, ήμουνα σε αυτό το σημείο!» της ανταπάνησε ο συνομιλητής της, για να λάβει την αιχμηρή απάντηση της Μίνας: «Πήγαινε να καταθέσεις! Αν είχες το καναρίνι σου μαζί, πάρε κι αυτό! Εχει καταθέσει και ένα σκύλος, άκουσα!».

Η ανάρτηση αυτή της Μίνας Αρναούτη ήρθε λίγο μετά την ανάρτηση της μητέρας του αξέχαστου τραγουδιστή. «Αν σου έμεινε τσίπα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... Την ευκαρία στην έδωσα», έγραψε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με άγνωστο παραλήπτη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ