Σοκ για την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι: Μασκοφόροι τη λήστεψαν με όπλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της [εικόνα] - iefimerida.gr

Σοκ για την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι: Μασκοφόροι τη λήστεψαν με όπλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όμηρος μασκοφόρων αντρών που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί φέρεται να κρατήθηκε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι η Κιμ Καρντάσιαν.

Η ληστεία έγινε από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι της απέσπασαν κοσμήματα αξίας αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. Ο δημοσιογράφος Πίτερ Αλεν από το Sky News δήλωσε πως οι δράστες έδεσαν τον φρουρό ασφαλείας πριν μπουν στο δωμάτιο της Κιμ Καρντάσιαν και μετά έδεσαν και εκείνη.

Κανένας δεν τραυματίστηκε από τη ληστεία, σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της τηλεπερσόνας Ina Treciokas επιβεβαίωσε το περιστατικό στο CNN, τονίζοντας ότι η Κιμ έχει «κλονιστεί άσχημα, αλλά είναι σώα και αβλαβής».

«Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ κρατήθηκε υπό την απειλή όπλου μέσα στο δωμάτιο της σε ξενοδοχείου του Παρισιού το βράδυ από μασκοφόρους άνδρες, που ήταν ντυμένοι αστυνομικοί», δήλωσε στην Daily Mail η εκπρόσωπό της σταρ.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (03.10.2016) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει η Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, όπου ταξίδεψε για την Εβδομάδα Μόδας. Λίγο πριν, το βράδυ της Κυριακής είχε παρακολουθήσει το σόου του Balenciaga.

Λεπτομέρειες από το συμβάν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με την έρευνα να συνεχίζεται από τις αρχές. Σύμφωνα με το People, τα παιδιά της σταρ Νορθ και Σεντ δεν βρίσκονταν μαζί της το βράδυ της Κυριακής.

Balenciaga. No make up today. pic.twitter.com/l2WknhHoiy

Ο σύζυγός της Kanye West, μόλις ειδοποιήθηκε, διέκοψε τη συναυλία που έδινε στη Νέα Υόρκη για να ταξιδέψει κοντά της. Ο τραγουδιστής σταμάτησε στη μέση της συναυλίας για να ανακοινώσει ότι έπρεπε να διακόψει λόγω «έκτακτης οικογενειακής ανάγκης».

Ο 39χρονος ράπερ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, έφυγε από τη σκηνή και πληροφορήθηκε το περιστατικό.

«Συγγνώμη. Εχω ένα έκτακτο οικογενειακό θέμα. Πρέπει να σταματήσω το σόου», είπε και έφυγε, με το κοινό να τον βλέπει να εγκαταλείπει άρον-άρον τη σκηνή.

Σοκ για την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι: Μασκοφόροι τη λήστεψαν με όπλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ξενοδοχείο όμηρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ