Κρατούμενος έπεσε σε κώμα από χρήση ηρωίνης - Το κελί ήταν γεμάτο ναρκωτικά - iefimerida.gr

Κρατούμενος έπεσε σε κώμα από χρήση ηρωίνης - Το κελί ήταν γεμάτο ναρκωτικά

φυλακές Λάρισας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φυλακές της Λάρισας σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν 51χρονου Έλληνα κρατούμενο σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο κελί του. Σε έρευνα που έκαναν μάλιστα ανακάλυψαν πως ο φυλακισμένος είχε μετατρέψει το κελί του σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Όλα έδειχναν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών κι έτσι ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο κελί του, τα αποτελέσματα της οποίας άφησαν άφωνους τους σωφρονιστικούς και τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών!

Σε διάφορα σημεία, ο κρατούμενος είχε κρύψει προσεκτικά διάφορες συσκευασίες με ναρκωτικά που είχε καταφέρει να εισάγει στην φυλακή, άγνωστο με ποιον τρόπο, και προφανώς προόριζε για πώληση στους συγκρατουμένους του! Συνολικά, κατασχέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6,8 γραμμαρίων, άλλη μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 11,3 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ