Συνάντηση Παπουτσή με Λεβαντή για ανακωχή στην Κερατέα - iefimerida.gr

Συνάντηση Παπουτσή με Λεβαντή για ανακωχή στην Κερατέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύση στο συνεχές πρόβλημα της Κερατέας αναζητούν σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, ο Μητροπολίτης Μεσογέας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Κώστας Λεβαντής.

Η συνάντηση γίνεται στον χώρο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ορίστηκε μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες για την εκτόνωση της κατάστασης.
Συγκεκριμένα υπάρχουν σκέψεις για να προωθηθεί η αμοιβαία υποχώρηση αστυνομικών, μηχανημάτων και κατοίκων από τα μπλόκα της περιοχής για να ανοίξει και να παραδοθεί ξανά σε κυκλοφορία η λεωφόρος Λαυρίου, και παράλληλα η κίνηση αυτή να θεωρηθεί δέσμευση για δεύτερη συνάντηση όπου με συνεννόηση τοπικών παραγόντων και υπουργών Εσωτερικών και Περιβάλλοντος θα συζητηθεί το θέμα.

Ωστόσο, τα ίδια στελέχη διευκρίνιζαν πως δεν είναι βέβαιο αν αυτή η πρόταση θα τεθεί κατά την σημερινή συνάντηση, καθώς για την διατύπωσή της απαιτείται «πράσινο φως» από την κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβαντής αναμένεται να επαναλάβει κατά τη διάρκεια της συνάντησης στον κ. Παπουτσή πως ο αγώνας που κάνουν οι συνδημότες του είναι δίκαιος και πως οι κινητοποιήσεις τους δεν θα σταματήσουν μέχρι να παρθεί η απόφαση να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ στη περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ