Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει πώς κάνει «τρελίτσες» - iefimerida.gr

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει πώς κάνει «τρελίτσες»

Άννα Βίσση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν χτες η Άννα Βίσση, όπου μίλησε για όλα με το γνωστό ειλικρινές και ακομπλεξάριστο ύφος της, περιγράφοντας ακόμα και τον τρόπο που κάνει έρωτα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού της, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, την κόρη της Σοφία, ενώ παραδέχτηκε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή της.

Στη συνέχεια, η συνέντευξη μπήκε σε πιο γαργαλιστικές λεπτομέρειες, με κύριο θέμα το σεξ. Η Άννα μίλησε για τις προτιμήσεις της και αποκάλυψε ότι μια παλιά της σχέση είχε παραλληλίσει τον τρόπο που κάνει σεξ με τον τρόπο που τρώει. Για να είναι λοιπόν παραστατική, η τραγουδίστρια άνοιξε το στόμα της και άρχισε να μασάει άτσαλα μια μπουκιά από το φαγητό που είχε μπροστά της, με αποτέλεσμα κοινό και παρουσιαστής να ξεσπάσουν στα γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ