Μητέρα-τέρας δολοφόνησε το μωρό της και το άφησε οκτώ μηνες στην κούνια - iefimerida.gr

Μητέρα-τέρας δολοφόνησε το μωρό της και το άφησε οκτώ μηνες στην κούνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μητέρα σκότωσε το παιδί της και έκρυψε το πτώμα του στην κούνια, προκειμένου να μην χάσει τα επιδόματα. Συγκλονισμένη είναι η Σκωτία, από την κτηνωδία της 37χρονης Κίμπερλι Χέινι, η οποία φέρεται να σκότωσε το 15 μηνών αγοράκι της.

Συστηματικά παραμελούσε και άφησε το άψυχο σώμα του για οκτώ μήνες στην κούνια του, προσποιούμενη ότι το παιδί είναι ζωντανό για να αποφύγει τις έρευνες της αστυνομίας.

Η τραγική ιστορία όμως δεν σταματά εδώ, αφού η 37χρονη που ήταν εθισμένη στην ηρωίνη δε δίσταζε να αφήνει το παιδί μόνο του, με βρώμικες πάνες, χωρίς φαγητό και νερό για να βγαίνει με φίλους της ή να κοιμάται στο σπίτι του εραστή της. Παραπλάνησε οικογένεια, φίλους και κοινωνικές υπηρεσίες πως ο μικρός ήταν καλά. Κι όταν το αγόρι πέθανε, πούλησε τα ρούχα του για να αγοράσει ηρωίνη.

Η τελευταία φορά που είδε κάνεις τον μικρό Ντίκλαν ήταν κάπου γύρω στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2009, γράφει η Daily Mail. Το πτώμα του, όμως, βρέθηκε στις 30 Μαρτίου του 2010, στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του.

Εξαιτίας της προχωρημένης σήψης, όταν βρέθηκε το πτώμα του παιδιού, οι ιατροδικαστές δε μπορούσαν να πουν με σίγουρα από τι πέθανε.

Η ίδια πάντως αρνείται της κατηγορίες «Δε σκότωσα το γιο μου. Δεν του έδωσα ναρκωτικά, δεν έκανα τίποτα για να βλάψω το γιο μου. Ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ