Στην Αγγλία έβρεξε… μήλα! - iefimerida.gr

Στην Αγγλία έβρεξε… μήλα!

Αγγλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για βροχή ψαριών και βατράχων, αλλά τα μήλα σίγουρα δεν είναι πρώτα στη λίστα των αντικειμένων που μπορεί να σου έρθουν στο κεφάλι ουρανοκατέβατα εκεί που περπατάς στο δρόμο.

Ωστόσο, αν και σχεδόν απίθανο, δεν είναι αδύνατο και οι κάτοικοι του Κόβεντρι της Αγγλίας μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Στην εν λόγω πόλη, πριν από δύο μέρες περίπου 100 μήλα έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα σε αυτοκίνητα και περαστικούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό που κατά πάσα πιθανότητα συνέβη είναι ότι ένα ισχυρό ρεύμα αέρα παρέσυρε τα μήλα από έναν κήπο ή ένα περιβόλι και τα έφτασε μέχρι το συγκεκριμένο σημείο, όπου εξασθένησε, αφήνοντας τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά της.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχουν πουθενά εκεί γύρω περιβόλια με μηλιές. Για αυτό και θεωρούν πιο πιθανό ότι κάποια παιδιά έκαναν φάρσα και πέταξαν τα μήλα, αν και δεν μπορούν να εξηγήσουν πως κατάφεραν να τα κάνουν να φαίνονται σαν να πέφτουν από τον ουρανό.

Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι τα μήλα έπεσαν από αεροπλάνο που πέρασε πάνω από την πόλη, ενώ λίγοι ομολογούν ότι τους περνά από το μυαλό ότι μπορεί να πρόκειται περί μαγείας, καθώς η περιοχή θεωρείτο για πολλούς αιώνες κατοικία μαγισσών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ