Να ένα κέηκ πολύ εύκολο και γρήγορο που μπορεί να αποτελέσει κύριο πιάτο.
Πρόκειται για ένα «αέρινο» πιάτο, έχει λίγο αλεύρι και καλά υλικά.
Υλικά
- 80 γραμμάρια ζαμπόν ποιοτικό (καπνιστό καλύτερα)
- 60 γραμμάρια τυρί Emmental
- 60 γραμμάρια αλεύρι
- 1 φλυτζάνι γάλα
- 2 αυγά
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 1 γεμάτη κουταλιά σούπας μουστάρδα πικάντικη, με σπόρους
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς
- Κόψτε το ζαμπόν και το τυρί σε πολύ μικρά κομμάτια
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα
- Δοκιμάστε το λίγο, προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί, αλατίστε όσο πρέπει
- Βάλτε το κέηκ σε μια φόρμα σιλικόνης
- Ψήστε για 40 λεπτά, το κέηκ πρέπει να είναι ροδοκόκκινο
- Σερβίρετε με σαλάτα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο