Άλλαξε το σκηνικού του καιρού - Καλημέρα με βροχή - iefimerida.gr

Άλλαξε το σκηνικού του καιρού - Καλημέρα με βροχή

Καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλημέρα με βροχή είπε σήμερα ο καιρός στους Αθηναίους δείχνοντας τις διαθέσεις του για το Σαββατοκύριακο , αλλά και για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 7 με 9 Μποφόρ, τις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα σημειωθούν στο ανατολικά Αιγαίο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια της χώρας και τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση που θα περάσει το Σαββατοκύριακο.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα βρέξει. Βαθμιαία από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ