Διάρρηξη κλαμπ στην Κω υπό το «βλέμμα» της κάμερας [βίντεο] - iefimerida.gr

Διάρρηξη κλαμπ στην Κω υπό το «βλέμμα» της κάμερας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μόνο «όπλο» ένα βίντεο προσπαθούν οι αστυνομικές αρχές στην Κω να εξιχνιάσουν μία διάρρηξη που έγινε σε κλάμπ της περιοχής, όπου διαρρήκτες μπήκαν, έκαναν ζημιές μεγάλης, αξίας και άρπαξαν ό,τι μπορούσαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα μέχρι αυτήν την ώρα, παρόλο που στο βίντεο φαίνονται αρκετά καθαρά τα πρόσωπα των δραστών. Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/12) στο Island Club, και από το μαγαζί αφαιρέθηκαν, τηλεοράσεις, υπολογιστές, αφού πρώτα οι ληστές να έχουν προκαλέσει πολλές ζημιές.

Οι δράστες μπήκαν από την πίσω είσοδο, σπάζοντας τζάμια. Κατά την έξοδό τους όμως, πέφτουν πάνω στις κάμερες. Στο βίντεο, βλέπουμε τα πρόσωπά τους, αφού οι διαρρήκτες δεν φορούσαν κουκούλες. Ο πρώτος περνάει γρήγορα από το σημείο με τις κάμερες, ενώ ο δεύτερος καθυστερεί αφού είναι φορτωμένος με τα κλοπιμαία.

Οι δράστες πάντως κατάφεραν να απομακρυνθούν, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το kosnews24.gr, που δημοσίευσε και το βίντεο της διάρρηξης, για την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ