Πάνω από το 65% των πολιτών θεωρεί αναπόφευκτη την χρεοκοπία - iefimerida.gr

Πάνω από το 65% των πολιτών θεωρεί αναπόφευκτη την χρεοκοπία

Οικονομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαισιόδοξα βλέπουν οι Έλληνες το μέλλον της οικονομίας του ελληνικού κράτους, αλλά και των νοικοκυριών τους, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων πιστεύει πως η χώρα μας θα χρεοκοπήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το πόσο πιθανή θεωρούν οι Έλληνες μία χρεοκοπία της Ελλάδας, πολύ πιθανή/αρκετά πιθανή την θεωρεί το 65,4%, ενώ μόλις το 30% πιστεύει πως υπάρχουν λίγες ή καθόλου πιθανότητες για χρεοκοπία.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύουν πως τα οικονομικά των Ελλήνων θα καλυτερεύσουν ή θα χειροτερέψουν, το 82% πιστεύει πως θα χειροτερέψουν ελαφρά ή λίγο, ενώ μόλις το 18% πιστεύει πως υπάρχουν πιθανότητες να καλυτερεύσουν.

Επίσης σε ερώτηση για το πότε πιστεύουν πως η οικονομία της Ελλάδας θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης, το 53% απάντησε πως θα χρειαστεί ένα διάστημα μεγαλύτερο των πέντε ετών, ενώ το 20% πως η οικονομία δεν θα ανακάμψει ποτέ.

Τέλος σε ερώτηση για το πώς κρίνουν το έργο της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, το 48% απαντά πως το κρίνει αρνητικά, ενώ μόνο το 33% απαντά πως το κρίνει θετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ